Ik heb het in één adem uitgelezen.

– Een adoptieouder –

Ik heb het in één adem uitgelezen.

– Een adoptieouder –

Bestelinformatie & contact

Via deze webshop kunt u via een beveiligde bestelpagina tot 10 exemplaren in één zending van Wegwijs in adoptie bestellen met betaling via IDEAL. Wilt u liever zelf overmaken na ontvangst van een factuur, meer boeken in dezelfde zending bestellen of een boek laten opsturen buiten Nederland, dan kunt u contact opnemen via post@wegwijsinadoptie.nl. Het boek is via de webshop te bestellen voor € 24,50 exclusief eventuele verzendkosten.

In de bestelprocedure kunt u kiezen voor ‘verzenden per gewone post’ of ophalen bij de Nederlandse Adoptie Stichting in Oudewater. Vanaf twee boeken past de zending niet meer door de brievenbus en wordt uw bestelling per pakketpost verstuurd. Bij ophalen betaalt u vanzelfsprekend geen verzendkosten.

U kunt uw boek alleen ophalen wanneer u het via de site hebt besteld en afgerekend. Het is niet mogelijk om bij de Nederlandse Adoptie Stichting af te rekenen. De tijdstippen voor ophalen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur. Andere tijden alleen in overleg.

Verder kunt u het boek ook aanschaffen bij The Read Shop, Leeuweringerstraat 22 in Oudewater.

Voor contact met de uitgever:
SH Publishing
Dijkveld 6
3421 CE Oudewater
e-mail post@shpublishing.nl
Kamer van Koophandel 62096273
BTW nummer NL134094207B01

 

Wegwijs in adoptie

Wegwijs in adoptie

SH publishing

disclaimer - webdesign: AzimDezign - realisatie: Compass Creations